Doživite 1. maj na odličnoj lokaciji – u Šibeniku! Solaris Beach Resort samo je 6 km udaljen od prekrasnog povijesnog grada Šibenika. Sa svojim položajem nadomak autoputu te zračnim lukama Splita i Zadra, idealno je mjesto za Vaš odmor.  Na čak 4 km dugoj obali s pet tematskih plaža i brojnim smještajnim kapacitetima, okružen gustom borovom šumom i prekrasnom mediteranskom vegetacijom, jedna je od sadržajno najbogatijih hotelskih kuća na Jadranu.
 
Potpuno preuređeni Wellness & Spa mediteranski vrt otvara svoja vrata gostima željnima ugodne atmosfere i opuštajućih rituala.  Vrhunskog je dizajna s nježnim tonovima te naglaskom na blagotvoran učinak dalmatinske klime i autohtonog bilja. Prepustite se Hamam ritualu, tretmanima maslinovim uljem, morskom soli, algama, eteričnim uljima, vinoterapiji te brojnim drugim paketima koji će revitalizirati Vaše tijelo i duh.
 
Solaris hotel Jure**** skriven je u sjeni borove šume, nadomak nagrađivanoj pješčanoj plaži s pogledom na prekrasan šibenski arhipelag. Hotel odiše udobnošću i jednostavnošću. Hotel Ivan i hotel Jure smješteni su u središnjem dijelu naselja, u blizini tematskih restorana, beach klubova i barova, slastičarni, sportskog i animacijskog programa, novog Aqua parka te brojnih drugih sadržaja.

You might also like these post :

Comments are closed