Hotel Ribno nalazi se u neposrednoj blizini Bleda, u idiličnom gorenjskom selcu po kojemu je i dobio ime. Njegov položaj uz rub smrekine šume, gdje možete osluhnuti cvrkut ptica oduševljava sve one koji su željni mira i opuštanja u neposrednom kontaktu s prirodom. Hotel je odlična polazišna točka za nordijsko hodanje i biciklističke ture, za pecanje, adrenalinske doživljaje i ostale sportske podvige u bližoj okolici.Uputite se na jedno od najljepših mjesta u Sloveniji – Bled! U okruženju predivne prirode opustite duh i tijelo, odmorite uz opuštajuću šetnju s voljenim osobama, popite kavu uz jezero i obavezno probajte poznate bledske kremšnite. Zelenilo prirode, miris borovih iglica, žuborenje rijeke i pjev ptica pozivaju na provođenje slobodnog vremena na svježem zraku. Okruženje u kojem se nalazi Hotel Ribno usrećuje ljubitelje prirode, rekreativce i sportaše te im nudi mnogo prilika za opuštajući aktivni odmor! Zbog udaljenosti od gradske vreve i izvanredne pozitivne energije kojom ispunjava posjetitelje, Hotel Ribno je i omiljeno mjesto za provođenje edukacija, seminara, poslovnih sastanaka, teambuildinga i motivacijskih susreta.Hotel raspolaže sa 58 soba koje su opremljne kabelskim TV-om, telefonom, besplatnim Internetom, mini barom, kupaonicom s kadom ili tušem, a većina ih ima i balkon ili terasu. Restoran hotela Ribno poznat je po odličnoj domaćoj hrani i međunarodnim jelima te ljubaznom osoblju. U svojoj ponudi nude bogate samoposlužne doručke, pansionske večere i obiteljski ručak na kraju tjedna. Pored kvalitetnih obroka i dobre ponude vrhunskih vina, restoran također odlikuje i topli i ugodni ambijent te prostrana terasa u okruženju predivne prirode. Tik uz hotel nalazi se igralište za odbojku na pjesku i 5 teniskih terena, unajmiti si možete i brdske bicikle i na taj način istražiti kraj. U hotelu je moguće kupiti skijaške karte za skijalište Vogel i Krvavec. Ukoliko bi svoje vrijeme rađe proveli u hotelu, onda je mini wellness idealan za vas. Opustiti se možete u infracrvenoj sauni, whirlpoolu ili masaži.
Comments are closed