Brojne bogate pogodnosti vas očekuju, uz romantične trenutke s voljenom osobom! GURMANSKA ROMANSA za DVOJE u Zagrebu u hotelu Phoenix je novi doživljaj u programu kreativnih aranžmana. Prepustite se užitku uz GURMANSKU ROMANSU u hotelu Phoenix koja će vas razmaziti do krajnjih granica!Provedite 3 predivna dana u romantičnom hotelu Phoenix****! Uživajte u Show cooking večeri u romantičnom ambijentu hotela te se opustite u našoj Wellness & SPA oazi. Nezaboravni okusi koji će vas još dugo podsjećati na ukusnu večeru u našem hotelu začinite opuštanjem u Wellness oazi i prepustite se zajedničkom opuštanju, strasti i romantici.Noćenje u sobi sa Biopur madracem pružit će Vam maksimalan odmor, a slijedeći dan započet ćete uz bogati „Art of breakfast“ doručak i Vital napitak od prirodnih sastojaka.Dođite u hotel Phoenix i prepustite se maksimalnom užitku!Hotel Phoenix Zagreb, kategorije četiri zvjezdice, smješten
je u zagrebačkoj istočnoj poslovnoj zoni na glavnoj gradskoj prometnici, samo 15 minuta udaljen od turističkih
atrakcija i središta grada, 5 minuta od željezničkog i autobusnog
kolodvora te 15 minuta od zračne luke, uz izvrstan pristup glavnim cestama i
autocestama. Hotel se nalazi na glavnoj cesti, 700 m od obilaznice prema centru Zagreba (15 min autom). U blizini se nalaze shopping centri City centar East (5 min autom), Garden Mall (10 min autom), Ikea (10 min autom) te druge zanimljive lokacije kao što su Maksimirski park (ZOO, stadion), svetišta Marije Bistrice i Aquapark Adamovec (5min autom). Udobne sobe, profinjeni
kulinarski doživljaji, odlični deserti, božanstveni Wellnes & Spa sadržaji,
bar s odličnom muzikom i širokim izborom koktela odlike su ovog luksuznog hotela. Prelijepe sobe opremljene su modernim interijerom,
elegantno osvijetljene s jednostavnim dekorima u boji Hotela Phoenix, a namijenjene
su parovima koji žele predahnuti od svakodnevice i provesti romantičan vikend u
glavnom gradu Hrvatske.
Tematske večeri u a’la carte restoranu Maestro uz show cooking:MENU – Ponedjeljak: Pjenica od bakalara, Norveški losos na rikoli oplemenjenoj mediteranskim biljem i pinjolima, Marinirani odrezak bakalara na posteljici od tagliatella verdi s reduciranim Tramincem, Kuhani štrukli sa prženim bademima na maslacuMENU – Utorak: Fina pašteta od pileće jetre na hrskavom prepečencu, Široki rezanci na gušćoj masti s orasima, Rumena patka na crvenom zelju servirana s pireom od jabuka, Uska savijača s rikolom i fetomMENU – Srijeda: Namaz od tunjevine serviran u žličici, Carpaccio od svježe tune, Odrezak od jadranske tune serviran sa zapečenom palentom i kaparima, Kesten pire s višnjamaMENU – Četvrtak: Gusti oblak od purećih bijelanjaka s tartufima, Toplo-hladna salata s puretinom i kruškom, Pureći odrezak punjen domaćim mlincima na zelenoj posteljici, Čokoladni kolač s reduciranim TramincemMENU – Petak: Riblja rapsodija u Jakobovoj kapici, Rižoto od škampi u prošeku, File brancina s mediteranskim travama na podlozi od kuhanog krumpira, TufahijaMENU – Subota: Francuski namaz na tostu, Domaća šunka pečena u kruhu servirana s finim umakom od hrena, Janjetina ispod peke, Sitni kolačiMENU – Nedjelja: Mesna salata na zelenoj posteljici, Roast beef s dresingom od senfa i viljamovke, Teleće pečenje na vrtlarski uz krumpir, Desert iznenađenja u čaši
Comments are closed