Apartmani Triglav nalaze se u idiličnom selu Stara Fužina u Bohinju, na rubu takozvanog ”jezerskog polja”. Pogled na Bohinjsko jezero jednostavno je bajkovit. Apartmani Triglav u njegovoj blizini nude neopisivi užitak na svakom odmoru – zimi su odlično odredište za skijanje na skijalištima Vogel i Koble, dok na proljeće, ljeti i u jesen nude gostoljubiv kutak mnogim ljubiteljima sporta i rekreacije u predivnom pejzažu Triglavskog nacionalnog parka!

Svaki apartman ima kuhinjski niz, satelitsku TV, kupaonicu i balkon. U objektu je i restoran sa 50 sjedećih mjesta i terasom, gdje možete uživati u raznolikim specijalitetima domaće i međunarodne kuhinje.

U istom objektu se možete opustiti u sauni ili odigrati partiju stolnog tenisa u sportskom kabinetu. Organizirane su i sve vrste dodatnih aktivnosti: iznajmljivanje bicikala, canyonig, kajak, kanu, škola skijanja, iznajmljivanje skijaške opreme, organizirani duži i kraći izleti, jahanje, i još mnogo toga.

Posjetite bajkovitu prirodu Bohinja i predajte se užicima netaknute prirode. Neka ovogodišnji odmor bude jednostavno nezaboravan!

You might also like these post :

Comments are closed