Hotel Triglav vas očekuje samo 200 m udaljen od Bledskog jezera. Možete dakle, uz uživanje u unutarnjem bazenu hotela, odmarati oči pogledom na prekrasno jezero te istovremeno uživati u prvoklasnim slovenskim domaćim jelima s tonom svjetskih kuhinja, pod vodstvom kuharskoga majstora Jureta Kordeža. Dođite i provedite opušten, kulinarski obojen odmor na Bledu!Romantični Bled već tisućljećima privlači putnike, a u Hotelu Triglav koji ima najljepši pogled na otok i jezero već od 1906. godine borave gosti željni pustolovina. Sada hotel poziva i vas da ih posjetite!Sa svojim restoranom Restavracija 1906 hotel doziva brojne goste iz Slovenije, a i inozemstva. Osoblje nastoji podići kulturu ića i pića, zato možete biti sigurni da će kod njih svaki obrok biti jedinstven doživljaj. Ekipa koju vodi šef kuhinje Jure Kordež stvara iznenađujuće kombniancije okusa, uvijek svježe i ukusne, s dodirom mediterana. Restoran Restavracija 1906 jedan je od najboljih restorana u Sloveniji. Tu vam je na raspolaganju sommalier Damir Salkić koji će se pobrinuti za sklad odabranih jela i vrhunskih slovenskih vina.Osoblje hotela na svakom će se koraku pobrinuti za vaše zadovoljstvo. Doručak vam na primjer u hotelu mogu servirati u bilo koje doba. Jednostavno morate posjetiti i njihov vinski podrum gdje ćete moći uživati u raznovrsnim slovenskim vinima. U hotelu se nalazi i Vinski klub gdje možete naručiti čašu još nepoznatog vina i uživati u svjetu novih okusa, uz predivan pogled na prirodu. U Vinskom klubu nećete dobiti samo vrhunsko vino, kušati možete i izvrsan domaći sir i mesne proizvode, a ljubitelji kave bit ćete prijatno iznenađeni, budući da će vam kavu poslužiti u pozlaćenoj šalici iz 1937. godine.
U hotelu se nalazi bazen s pogledom na jezero. Na raspolaganju vam je i finska sauna u kojoj ćete se moći opustiti. Ne zaboravite da vam ova ponuda omogućuje neograničeno korištenje bazena i saune. Odlična prilika da pobjegnete od stresa svakodnevnice i provedete nezaboravne trenutke sa svojim najdražima.

You might also like these post :

Comments are closed