Novo u hotelu: obnovljeni novi lobby s recepcijom, novi Spalato Spa centar te nova terasu oko vanjskog bazena! Radisson Blu Resort & Spa odlikuje i pristup šljunčanoj plaži, fitness centar, potpuno opremljene dvorane za sastanke. Radisson Blu Resort & Spa, Split nudi 252 soba i apartmana uz širok izbor dodatnih sadržaja, kao i nekoliko restorana i barova koji poslužuju mediteransku i kontinentalnu kuhinju. Bilo da Split posjećujete u jesen, zimi, u proljeće ili ljeti, avantura vas zasigurno očekuje. Uživati možete u aktivnostima u prirodi, najčišćim plažama, upoznavanju grada, gastronomskim delicijama u vrhunskim restoranima, shoppingu u staroj gradskoj jezgri, izletima na obližnje otoke i nacionalni park! Posjet Splitu nije potpun bez posjete Dioklecijanovoj palači, lokaciji zaštićenoj UNESCO svjetskom kulturnom baštinom. Split je i dom Meštrovićeve galerije i narodnog kazališta u kojem možete pogledati najbolje predstave, opere i balete iz cijele države.Hotel u Splitu, koji pruža najbolje od grada i mora, je samo nekoliko koraka udaljen od šljunčane plaže te samo tri kilometra od centra Splita. Raspolaže s velikim izborom soba koje zadovoljavaju svačije potrebe. Razlikuju se bojama i motivima te sadržajima. Megabon ponuda uključuje smještaj u Superior sobi koja nudi Wi-Fi, LCD TV, telefon s direktnom linijom, aparat za kavu ili čaj, mini bar (dodatno se naplaćuje), sef… Većina soba posjeduje balkon s pogledom na grad i more. Širokim izborom raznolike hrane najveći izazov u hotelu Radisson Blu Resort & Spa, Split, je odabrati restoran. Gosti mogu birati između The Fig Leaf restorana i The Caper Grill restorana s prekrasnim pogledom, a tu je i The Door Bar. Bitno je napomenuti da hotel, prvi u Hrvatskoj, posjeduje Green Key certifikat. Green Key® je prestižni međunarodni certifikat za turističku industriju. Da bi dobili Green Key certifikat, hoteli moraju ispuniti niz ekoloških uvjeta koji pokrivaju široku listu kriterija, od ekoloških standarda do ispunjavanja lokalnih zakona, dostupnosti akcijskih planova, obrazovanja i komunikacije.
Comments are closed