Dobro došli u Villu Vilola. Prepustite se udobnom i intimnom boravku koji predstavlja izvrstan izbor za one koji žele doživjeti spoj mira i opuštanja na odmoru. Villa Vilola obiteljski je objekt visoke kategorije udaljen svega stotinjak metara od mora, uz glavnu cestu, ali nedaleko od sportskih terena, casina te plaža i drugih sadržaja.
Hotel se sastoji od 11 dvokrevetnih soba vrlo komforno opremljenih i moderno uređenih te od 4 obiteljske sobe sa po dvije odvojene spavaonice. U Sklopu hotela nalaze se bogati ugostiteljski sadržaji od kojih su restoran hotela (a la cart) te iznimno uređena istarska konoba-picerija.
Istarsko gastronomsko bogatstvo i dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu motivirali su Villu Vilolu da svojim gostima ponudi čak dva restorana. Prvi restoran predstavlja kreativnu mediteransku kuhinju, poznatu po specijalitetima od ribe i mesa, a drugi predstavlja tradicionalnu istarsku tavernu čija gastro ponuda obuhvaća sva najpoznatija jela regionalne kuhinje, ali i međunarodnu kuhinju i piceriju. Besprijekorna usluga te topli obiteljski ugođaj u udobnosti VilleVilola učinit će da vaš odmor postane nezaboravno iskustvo. 
Sobe su prostrane, ukusno uređene, svaka ima veliki balkon s pogledom na more, hidromasažnu kadu /WC, TV plazmu, telefon s uslugom buđenja, vezu za internet, klima-uređaj i grijanje koje se može prilagoditi po želji, sušilo za kosu, mini hladnjak, sef za vrijednosti, SOS zvono, protupožarni sustav i sigurnosnu bravu.

You might also like these post :

Comments are closed