Ovogodišnje 1. majske praznike provedite u Mobilnim kućicama u kampu Solaris gdje ćete se opustiti u prijatnom okruženju i atmosferi te u društvu obitelji. Ovdje ćete naći savršen smještaj i popratnu zabavu za cijelu obitelj! Možete li zamisliti da se na odmoru budite tik uz more? Da po cijele dane uživate na neopisivim plažama i da se kupate u moru kristalno plave boje? Ako smatrate da je takav odmor primjeren za vas, sigurno ćete se odlučiti za kamp Solaris!U sklopu hotelskog naselja Solaris Hotels Resort, okružen borovom šumom, smjestio se kamp Solaris, udaljen 6 km od Šibenika. Kućice su od 100 do 200 m udaljene od plaže, imaju 32 mw i mogu primiti 4 odrasle osobe i 2 djece. Svaka se kućica sastoji od spavaće sobe s bračnim krevetom i sobe sa 2 osnovna ležaja, 2 kupaonice (umivaonik, tuš/wc) i kuhinje (štednjak, frižider, lonci, tanjuri, pribor za jelo, itd) sa sjedećom garniturom (može se pretvoriti u pomoćni ležaj za dvoje djece).
PLAŽA: Plaža se nalazi u neposrednoj blizini i dijelom je šljunčana, dijelom popločana, i uz interesantne sadržaje idealna upravo za djecu.
SPORT I REKREACIJA: tenis, zemljani tereni, odbojka, odbojka na pijesku, mali nogomet,
najam bicikala, jogging, fitness dvorana, boćanje, pikado, škola tenisa, Solaris Pirate
Adventure Minigolf, vodeni tobogani, Solarisov Ekspres vlakić, dječji
park, dječji drveni grad Dalmati, Kiddie Rides, igraonica
(biljard, stolni nogomet, videoigre, košarka itd.), brojna drvena i
pješčana igrališta uzduž Solarisove plaže.
SADRŽAJI ZA DJECU: turistički vlakić, igraonice, animacija, Mini Club, pješčanici i igrališta za djecu uzduž cijelog naselja.

You might also like these post :

Comments are closed