Prekrasna kuća za odmor u Crikvenici nalazi se u mirnom predjelu mjesta, svega 400 m od centra grada i 400 m od glavne gradske pješčane plaže i šljunčane plaže Crni Mol.

Kuća raspolaže sa sedam klimatiziranih apartmana s kojih se pruža pogled na more. Svi apartmani opremljeni su TV-om, tri apartmana imaju i SAT/TV te besplatan WIFI pristup internetu. Opustiti se možete u vrtu ili na jednoj od terasa s kojih se pruža predivan pogled na Kvarnerski zaljev i otoke. U zelenilu vrta možete uživati u igri s djecom, pripremati delicije na roštilju ili se samo odmarati uz dobru knjigu.

Crikvenica je smještena na Hrvatskom primorju u dijelu Kvarnerskog zaljeva svega 35 kilometara  od Rijeke. Ima dugu povijesnu tradiciju, a put se spominje još za vrijeme Rimljana prije nove ere, kao rimsko naselje “Ad Turres”. Svoj izvorno lječilišni karakter Crikvenica je zadržala do naših dana, a dobro ustrojena medicinska ustanova Thalassotherapia poznato je lječilište za bolesti dišnih organa i reumatizam.

Prirodno razvedena hrvatska obala obiluje romantičnim zaljevima, eko-uređenim plažama (pješčanim i šljunčanim), po kojima je Crikvenica poznata i u mnogim europskim zemljama. Prirodne blagodati obogaćene su raznovrsnom sportsko-rekreacijskom ponudom za djecu, što u potrazi čovjeka za iskonskom ljepotom prirodnog doživljaja stvara osjećaj zadovoljstva koje se jednom doživi, a zauvijek pamti. Visokokvalitetna čistoća mora donijela je Crikvenici „Plavu zastavu“, europsko priznanje za čistoću mora.

You might also like these post :

Comments are closed