Izgrađen 1910. godine, u suvremenom stilu austro-ugarske monarhije, nekadašnji „Hotel Riviera“ predstavlja prvi hotel u bogatoj kulturno povijesnoj baštini grada Poreča, koji je ugošćavao visoko plemstvo!Pridržavajući se izvorne arhitekture, hotel je 2009. renoviran te nakon dugog niza godina iznova otvorio svoja vrata i to pod imenom „Grand Hotel Palazzo“. Hotel svojoj internacionalnoj klijenteli pruža simbiozu raskošne arhitekture prošlog doba i udobnost moderne tehnike vrhunskih ugostitelja.  Okružen dubokim plavim Jadranom, s pogledom na luku i samo korak do slikovite jezgre starog grada Poreča, hotel nudi svojim gostima, pored školovanih, višejezičnih i pažljivih djelatnika, kompletan komfor za rekreaciju i opuštanje: elegantno opremljene sobe i suitove (opremljene flat-screen Sat- TV-om, klima uređajima za hlađenje i grijanje, moderne kupaone s podnim grijanjem, sef, mini bar, besplatnu WLAN mrežu), grijani vanjski bazen s pool bar-om, intimnu wellness i spa zonu, mogućnost za seminare i kongrese te restoran i cafe bar. Uz sve navedeno „Grand Hotel Palazzo“ je idealno cjelogodišnje polazište za istraživanje Istre i njenih slikovitih mjesta i plodne prirode u kojoj uspijeva odlično vino, masline, tartufi i veliki broj delikatesa – a ne zaboravite i ukusne morske plodove! Sve te specijalitete možete kušati u hotelskom a la carte restoranu „Parenzo 1910“ čija se terasa i bar nalaze tik uz obalu i pristaništa za jahte. Pozivamo Vas na „Sundowner cocktail“ uz slikoviti zalazak sunca i večeru uz prateću glazbu (kod odgovarajućih vremenskih prilika). Lagana mediteranska kuhinja obilježena lokalnim namirnicama kao što je svježe ulovljena riba, školjke i rakovi, boškarin-govedina i tartufi (istarski tartufi među poznavateljima imaju najviše priznanje) u kombinaciji sa domaćim i internacionalnim vrhunskim vinima garantiraju kulinarski užitak. Naš savjet: prepustite se preporuci someliera i šefa kuhinje – isplati se u svakom slučaju.

You might also like these post :

Comments are closed