Apartmanska kuća Štorklja je kuća u kojoj vas čeka ugodan odmor usred slikovite i prisne regije Prekomurja, bogate termalnim vrelima. U njenim apartmanima i sobama osjećati ćete se kao kod kuće. U zgradi se nalazi i prijatan kafić sa širokom ponudom, koja će dodatno obogatiti vaš boravak. Hiša Štorklja je smještena u mirnom kraju, u centru Moravskih Toplica, u neposrednoj blizini bazenskih kompleksa Terme 3000 i Terme Vivat.

Kad stignete u Hišu Štorklju, dočekati će vas ljubazno osoblje i odmah odvesti u vašu sobu. Također će vam dati savjete i otkriti vam tajne kutke same kuće i okoline te rado pomoći nastojeći ispuniti svaku vašu želju i očekivanja.

Okolina svakako nudi mnoge mogućnosti za aktivno provođenje slobodnog vremena, s aktivnostima u prirodi i obližnjim kompleksima s termalnim bazenima, a u samoj sobi je komfor osiguran opremom koja uključuje TV, klima uređaj, frižider, tuš i kuhinju sa svim priborom za pripremanje jela. U sobi se također možete opustiti na balkonu s umirujućim pogledom na okolicu.

You might also like these post :

Comments are closed