Hotel Biševo postat će vaša oaza mira, mjesto za odmor i kontemplaciju te početna točka iz koje ćete otkrivati šarm gradića Komiže, njegove uske ulice, kuće stisnute oko luke, komiške šljunčane plaže i sve prirodne i povijesne značajke otoka Visa. Hotel uživa u hladu borove šume i ispred njega se prostire šljunčana plaža.Da, upravo tako, sve vam je nadohvat ruke. Čak i otok Biševo i sva prirodna čudesa na njemu. Hotel Biševo raspolaže sa 131 lijepo uređenom sobom. Izaberite jednu od 124 dvokrevetnih soba, 2 jednokrevetne ili, ako želite imati više prostora za vas i vašu obitelj, tu je i 5 obiteljskih soba ili mini apartmana. Ujutro, dok povjetarac lagano njiše zavjese, vaša će osjetila biti osupnuta mirisima i bojama velikog plavetnila koje se prostire pred vama. Hotel Biševo okrenut je prema istoimenom otoku, a dio soba gleda na borovu šumu koja pruža cijelom kompleksu osvježavajući hlad. Sve sobe i apartmani su klimatizirani te imaju telefon, SAT TV i hladnjak.Jedna od najljepših komiških šljunčanih plaža nalazi se ispred hotela. Plaža Gusarica, koja je dobila ime po crkvi sv. Marije poznate kao crkva Gospe Gusarice koja se nalazi iznad nje, idealna je za svakoga. Možete se spustiti do plaže za brzinsko kupanje ili uživati na njoj s cijelom obitelji cijeli dan. Plaža ima pristup za osobe s invaliditetom, tuševe i kabine za presvlačenje. Moguće je iznajmiti ležaljke i suncobran te se osvježiti pićem iz lokalnog ugostiteljskog objekta.Hotelski restoran nudi izbor jela koja su inspirirana lokalnom gastronomijom. Na raspolaganju je obilan i raznolik buffet stol za doručak s toplo/hladnim kombinacijama jela. Za večeru je moguće izabrati između tri različita menija koje sastavlja šef kuhinje. Jedan se meni uvijek sastoji od lokalnih ribljih specijaliteta. Na kraju jedne lijepe gastro priče, zasladit će vas ružata, palačinke ili sladoled. Uz sve te delicije lagano pijuckanje vina svakako upotpunjuje doživljaj. Izaberete li domaća vina kao Vugava i viški Plavac nikako nećete pogriješiti, ali izbor je raznolik pa uvijek možete kušati neki fini Sauvignon, Dingač ili Malvaziju, desertna slađa vina ili feštati uz mjehuriće iz pjenušaca!

You might also like these post :

Comments are closed