Megabon Vas ovog puta vodi u Novi Sad, ravničarski grad, na čijoj periferiji ćete naći melem za svoju dušu u Hotelu Sole Mio. Hotel Sole Mio je novi luksuzni hotel, koji će ispuniti sva Vaša očekivanja. Novi Sad je tradicijom bogat grad, u kojem uspeva sve, od sačuvane secesije do arhitektonske postmoderne. 

Objekt je smješten u blizini glavne saobraćajnice, koja povezuje srednju i južnu Europu. Osjetićete jedinstveni mir i diskreciju, a u prijatnom interijeru naćićete sve što je potrebno za Vaš savršen odmor: LCD televizor, mini bar, elekronski sef, fen kao i internetni priključak. U sklopu hotela Sole Mio nalazi se najveći wellness centar u gradu koji je na raspolaganju kako gostima hotela, tako i svim zainteresiranim članovima. Centar sadrži 3 bazena: rekreativni, plivački i jacuzzi. Bazeni su projektovani i opremljeni po svjetskim standardima. Gostima su na raspolaganju i parno kupatilo, finske saune i prijatan ambijent prostorije za relaksaciju i masažu, kao i teretana.

Zaštitini znak grada je muzički festival EXIT, a kao nekada, i sada su tu temeljne institucije srpske kulture: Matica srpska, Srpsko narodno pozorište, Sterijino pozorje. Novi Sad, kao retko koja od europskih destinacija, s pravom može ponijeti i epitet multinacionalne, multikulturalne i multikonfesionalne metropole u malom, u kojoj se razlike doživljavaju kao prednost. Povjestna gromada Petrovaradinske tvrđave s desne strane Dunava i njene katakombe, učinit će Vaše putovanje dodatno zanimljivim. Tu je naravno i Dunav kao asimetrična, moćna osa grada, pa uz njega položeno izduženo tijelo keja i Štranda – najljepše gradske plaže duž čitavog toka velike rijeke.  Novi Sad je zajednica, koja se može dičiti svojom prošlošću, čiji najbolji tragovi još traju i zrače, a u kojoj se da živjeti i mirno i dinamično, uz sve nastupajuće i već prisutne tehnološke promjene XXI stoljeća.

Novosađani sve to već znaju. Svi ostali su dobrodošli, da otkriju ljepote ovog grada.

You might also like these post :

Comments are closed