Posjetite Beograd, grad koji nikada ne spava. Danju razgledajte gradske znamenitosti beogradskog Monmartra-Kosančićevog vijenca, prošećite pješačkom zonom i Knez Mihajlovom ulicom prepunom trgovina te svakako posjetite kulu Kalemegdan. A navečer se opustite i se prepustite noćnom životu Beograda koji pruža zabavu na svakom koraku svakog dana.

Svojom elegancijom, luksuzom i vrhunskom uslugom, Best Western Hotel Šumadija zasluženo je osigurao svoje mjesto u najpoznatijem svjetskom lancu hotela dobivanjem prestižne nagrade za kakvoću kojom se može pohvaliti tek manje od 5% hotela Best Western na području Centralne Evrope, i  to čak tri puta uzastopce.

Hotel se nalazi na Banovom brdu. Njegov položaj je idealan za poslovne goste, budući da je samo1,5 km udaljen od Beogradskog sajma i 5 km od centra grada, a u neposrednoj blizini nalaze se izletišta Košutnjak i Ada Ciganlija. Poslovni gosti  mogu ovdje ispuniti svoje poslovne obaveze i aktivno proživjeti svoje slobodno vrijeme.

98 soba i 6 apartmana opremljeno je funkcionalno, suvremeno i elegantno. Besplatan bežični internet, direktna tel. linija sa tri telefona, satelitski TV program, mini bar, radio, klima naprava, trezor i sušilo za kosu dio su opreme, koja zajedno sa bogatim bife doručkom, mogućnošću posluživanja u sobama i vrhunskim uslugama u svim segmentima, čini ponudu potpunom. Značajan sastavni dio naše ponude je oaza za opuštanje, fitnes i spa centar: stručna masaža, gimnastička soba, jakuzzi, sauna i parna kupelj. 

Priznanja za kakvoću, profesionalnost, fleksibilnost i dugoročni odnosi sa strankama njihova su najbolja preporuka.

You might also like these post :

Comments are closed