Bez obzira na to putujete li s obitelji, s prijateljima ili sami – ako želite provesti romantičan vikend u srcu Beča, Tourotel Mariahilf savršeno je mjesto za vas. Istražite romantični Beč te povijesno okruženje našeg hotela Tourotel Mariahilf.
Hotel se nalazi na izvrsnom položaju. Samo je pet minuta hoda udaljen od željezničke postaje »Westbahnhof« i 7 minuta od znamenite »Mariahilferstrasse«, najveće ulice za šoping u Beču.
Sobe nude vrhunsku udobnost – kabelsku TV, stol s telefonom s izravnim zvanjem, sef, tuš/WC ili kadu/WC i sušilo za kosu. Većina soba okrenuta je prema tihom dvorištu.
Beč, metropola na plavom Dunavu, nudi vam vrlo mnogo. Razmišljajte o Beču kao o gradu u kojem povijest i prošlost žive u skladu sa sadašnjošću. Ljubitelji arhitekture posvuda će u Beču pronalaziti zgrade i palače iz različitih povijesnih razdoblja, od baroka do modernije arhitekture, a galerije se ponose bogatom i raznolikom kvalitetom slika i drugih umjetnina. Grad vas vodi u šetnju od bogate ostavštine prošlosti do suvremenog života 20. stoljeća. A ljubitelji slastica dolaze na svoje u središtu grada, gdje se u hotelu Sacher mogu kušati i kupiti znamenita sacher torta, pecivo i izvrsna kava. 

You might also like these post :

Comments are closed