Pansion Potok nalazi se u Gorskom kotaru u Vratima, mjestašcu nedaleko od Fužina, udaljen svega 25 km od grada Rijeke, najveće hrvatske luke, trećeg po veličini grada u Hrvatskoj. Pansion Potok izgradila je, 2012 godine, obitelj Petričić za ljubitelje gastronomskih delicija te poklonike uživanja zdravog života u prekrasnim krajolicima Gorkog kotara i Hrvatske.
Njihove 4 dvokrevetne sobe s king size krevetima zadovoljiti će i najsloženije potrebe gostiju. Sve sobe imaju toalete s tuš kabinama, mogućnost postavljanja pomoćnog kreveta, a gostima je na raspolaganju i besplatni Wi-Fi internet u cijelom objektu.
Nude vam vrhunske specijalitete kuhinje bilo da je riječ o ručku, večeri ili pak doručku, za vas i vaše partnere, prijatelje, kolege… u prozračnom, gotovo magičnom ambijentu restorana čiji vas ugođaj neće ostaviti ravnodušnima. Pansion Potok idealno je mjesto za održavanje različitih seminara, poslovnih sastanaka, evenata ili team buildinga.
Pansion Potok nudi neophodnu relaksaciju i teži zdravom načinu života uz niz dodatnih sadržaja za ljubitelje šetnje prirodom, planinarenja, bicikliranja, skijanja, raftinga, kanu safarija… Prednost je svakako i lokacija pansiona. Blizina Rijeci, Opatiji, Istri i otocima omogućuje jednodnevne izlete i upoznavanje sjevernog Jadrana i sve ljepote koje nudi.

You might also like these post :

Comments are closed