Konopljin protein natural (500g) – Najbolje upotrijebiti do: 06/2016 Konopljin protein okus čokolade (500g) – Najbolje upotrijebiti do: 11/2015 Okus natural: 100 % konopljin proteinski prah (Cannabis Sativa L.) Okus čokolada: 98 % konopljin proteinski prah (Cannabis Sativa L.), 2% čisti kakao Zemlja porijekla: EU   Konopljin proteinski prah se koristi kao dodatak prehrani za svakog tko se brine za svoje zdravlje, jer su proteini vrlo bitni u svakodnevnoj prehrani, esencijalni su dio organizma i sudjeluju u gotovo svim staničnim procesima. Za oporavak mišića nakon treninga, izgradnju mišićne mase, gubitak težine jer drži sitim i smanjuje potrebu za šećerom. Karakteristike: VEGAN, RAW, BEZ GLUTENA, ORGANIC. Prosječna hranjiva vrijednost na 100g: Bjelančevine 48,00 g, Ugljikohidrati 5,16 g, Dijetalna vlakna 13,25 g, Masti 15,31 g. “Dolina konoplje” primarni je projekt tvrtke Alfa Koncept d.o.o. koji je proizašao iz želje za spajanjem čovjeka i davno zaboravljene kulture industrijske konoplje. Cilj nam je kroz globalnu aktivnu suradnju s ostalim poslovnim subjektima i institucijama koje se bave industrijskom konopljom osigurati Vam pristup cjelokupnim, detaljnim i ažuriranim informacijama o statusu konoplje u gospodarstvu i društvu u kojem živimo, proizvodnim i prerađivačkim procesima, velikim doprinosom konoplje u zdravom načinu življenja ljudi i životinja s posebnim naglaskom na ulogu konoplje u Vašem svakodnevnom životu. Posjedovanjem vlastitog ekološkog uzgoja industrijske konoplje te najnaprednije tehnologije za preradu i proizvodnju, “Dolina konoplje” kontrolira svaki aspekt procesa od kultivacije, preko kreiranja do krajnjeg plasmana inovativnih i visokokvalitetnih proizvoda od industrijske konoplje na hrvatsko tržište. Konoplja zaslužuje puno višu poziciju u prehrambenoj, građevinskoj, tekstilnoj, papirnoj i ostalim industrijama i zbog toga “Dolina konoplje” ima za viziju promovirati konoplju kao jedno od riješenja za gospodarski oporavak uz zdrav život pojedinca i očuvanje okoliša.

You might also like these post :

Comments are closed