Priuštite nepcu pravi užitak  u indijskom restoranu Libertas Maharadja!   Indija je poznata kao zemlja s izrazito razvijenim kulinarskim vještinama. Kuhari se ondje smatraju umjetnicima jer pripremanje indijske hrane zahtjeva mnogo vremena i truda te se, priprema složenih jela smatra sofisticiranom umjetnošću. Zbog toga mnogi koji su je probali smatraju je jednom od najboljih i uvijek joj se vraćaju.  Kupi u Grupi i restoran Libertas Maharadja vode vas na ručak ili večeru po izboru i sigurni smo da ćete biti oduševljeni bogatstvom mirisa i okusa. Birati možete između slijedeća dva menija:  MENI 1: MESNI MENI, pečeno u peći Tandoor INDIJSKA RIŽA NAN (aromatizirani kruh) TIKKA (svinjetina u umaku od đumbira i curryja pečeno u tradicionalnoj peći Tandoor – jelo s roštilja) RAITA (tradicionalna indijska salata) SAMOSA (pržene piramide od tijesta punjene začinjenim povrćem – krumpir, grašak, mrkva) PAPPADAM (hrskavi kruh poput čipsa) GULAB ZAMUN (indijski desert – kuglice od mlijeka u šećernom sirupu) MENI 2: VEGETARIJANSKI MENI INDIJSKA RIŽA NAN (aromatizirani kruh) MIX VEG (Miješano povrće sa specijalnim začinima i umacima) RAITA (tradicionalna indijska salata) SAMOSA (pržene piramide od tijesta punjene začinjenim povrćem – krumpir, grašak, mrkva) PAPPADAM (hrskavi kruh poput čipsa) GULAB ZAMUN (indijski desert – kuglice od mlijeka u šećernom sirupu) Dobar tek! 

You might also like these post :

Comments are closed